De praktijk

De Tandenstudio is een frisse en moderne tandartsenpraktijk met een huiselijke sfeer. Wij bieden professionele tandheelkundige zorg aan patiënten van alle leeftijden. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en het welzijn van de patiënt zijn voor ons heel belangrijk. 

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren.

Indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreekt de tandarts met u of extra behandeling nodig is. Ook vertelt de tandarts u over:

  • de te verwachten resultaten
  • de risico´s van een behandeling
  • het aantal behandelingen
  • de duur van de behandelingen
  • de kosten van de behandelingen
  • alternatieve behandelingen

Informatie over behandelingen kunt u nalezen in de gezondheidsinformatie op onze website en op www.allesoverhetgebit.nl.

Filosofie & Missie

Wij vinden dat behandeling niet alleen maar mag gaan over het behandelen van een tand of een kies, maar een individu met persoonlijke wensen, onzekerheden en angsten. Daarom nemen we graag de tijd naar u te luisteren en met u mee te denken.

Wij hebben als doel onze patiënten te helpen om een gezond, mooi en functioneel gebit te verkrijgen en te behouden. Daarbij staan service en kwaliteit voorop. Wij zullen nauwkeurig naar u verwachtingen en wensen luisteren. Onze missie is om u de beste versie van uzelf te geven. Wij proberen met subtiele verbeteringen natuurlijke veranderingen te creëren waardoor u zich goed en zelf verzekerd doet voelen.

Diensten

Behalve reguliere tandheelkundige zorg zoals controle, preventie en vullingen, kunt u bij ons ook terecht voor uitgebreide mondhygiëne, endodontologie (wortelkanaalbehandelingen), prothetische tandheelkunde (kronen, bruggen, frames of prothesen ter vervanging van aangetaste of verloren tanden of kiezen) en esthetische tandheelkunde (verfraaiing van de stand of kleur van uw tanden). Wij bieden, uniek in Maarssen, injectables aan in de vorm van fillers en botuline toxine. Dit kan esthetisch ingezet worden bij bijvoorbeeld het aanpakken van assymemtrie in het geziden, maar ook medisch zoals bij knarsen/klemmen en migraine/spanningshoofdpijn

Onze behandelingen zijn altijd zoveel mogelijk gericht op behoud van uw eigen gebit en streven naar natuurlijke resultaten. 

Kinderen

Binnen onze praktijk hebben wij genoeg ruimte voor het behandelen van kinderen. Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat uw kinderen zich tijdens een bezoek vertrouwd en op hun gemak voelen.

Kwaliteit en Veiligheid

De tandartsen bij de Tandenstudio zijn BIG-geregistreerd. Het BIG-register moet de kwaliteit bevorderen van de zorg die beroepsbeoefenaren leveren. De wet is ook bedoeld om patiënten of cliënten te beschermen tegen ondeskundig of onzorgvuldig handelen van individuele zorgverleners.

Wij werken uitsluiten met A-merk producten die voldoen aan de EU en internationale richtlijnen en zijn ontwikkeld door internationaal erkende bedrijven.

Onze kliniek is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent hygiëne en infectiepreventie.

Bij het maken van een afspraak is het noodzakelijk dat wij u om bepaalde persoonsgegevens en medische gegevens vragen. U kunt ervan uitgaan dat deze (medische) gegevens, inclusief mogelijke foto’s, veilig bewaard worden.

Wij zullen nadrukkelijk om toestemming vragen voor het gebruik van uw foto’s.

Onze behandelaren zijn aangesloten bij de KNMT en NVDFE.

Neem contact op