Kaak/kin regio

Kaaklijn

Uw kaaklijn kan de vorm van het gezicht enorm veranderen. Een sterke en strakke kaaklijn staat voor jeugdigheid. Met filters kan je de kaaklijn definiëren, contouren en strakker laten ogen.

U gezicht zal hierdoor strakker en meer gelift uitziet. De kaak is een cruciaal aspect van het zijprofiel. Voor deze behandeling wordt een dikke hylauronzuur filler gebruikt. Het resultaat van deze behandeling blijft tot 12 maanden zichtbaar en dient daarna weer herhaald te worden om ervan te blijven genieten.

Jukbeenderen

De jukbeenderen geven het aangezicht een mooie vorm. Naarmate men ouder wordt of veel gewicht verliest, worden de jukbeenderen meer afgevlakt. Hierdoor veranderd de jeugdige V-shape in een droevige A-shape.

Om dit te herstellen, kan met hyaluronzuur filler volume gecreëerd worden op de jukbeenderen. Zo krijgt men weer mooie volle wangen. Het resultaat van deze behandeling blijft tot 12 maanden en dient daarna weer herhaald te worden om ervan te blijven genieten.

Wangen

Ingevallen wangen kunnen een mooie jukbeencontour geven. Als deze echter steeds langer en dieper wordt dan kan het esthetisch minder fraai zijn. Met hyaluronzuur filler kunnen wij deze ingevallen wallen herstellen en toch de contour van de jukbeen behouden. 

Het resultaat van deze behandeling blijft tot 12 maanden en dient daarna weer herhaald te worden om ervan te blijven genieten.

Kin

Net zoals de kaaklijn, heeft de vorm van uw kin een grote invloed op uw gezichtscontouren en zijprofiel.Een teruggetrokken of afgevlakte kin kan een profiel verzwakken. Kin fillers geven uw kin meer volume, waardoor er een aangenaam zijprofiel ontstaat. Door fillers op de kin te injecteren wordt de kin meer naar voren geprojecteerd en geeft dit een sterker profiel. De kin is ook onderdeel van de kaaklijn en deze zal automatisch verstrakken wanneer de kin wordt behandeld. 

Het resultaat van deze behandeling blijft tot 6-12 maanden zichtbaar en dient daarna weer herhaald te worden om ervan te blijven genieten.

Kin/golfbal effect

Bij een overactieve kin spier kunnen er putjes ontstaan in de kin. Hier kan men zich aan storen. Door het eten en/of praten kan deze spier met het ouder worden groter en sterker worden.

Met botulinetoxine kan deze “golfban kin” eenvoudig verholpen worden. De kin spier zal ontspannen waardoor deze geen putjes meer laat zien bij bewegingen. 

Deze behandeling houdt ongeveer 3 tot 4 maanden aan. Hierna wordt de botulinetoxine afgebroken en keert de oude situatie zich weer terug.

meer informatie