De Tandenstudio zal een algemene tandartspraktijk worden met een extra oog voor esthetiek.

Tandartspraktijk Maarssenbroek gaat verhuizen! Vanaf 21 mei 2024 bent u van harte welkom in onze nieuwe praktijk in het gezondheidscentrum Bisonspoor. Door de verhuizing gaan wij verder als ‘De Tandenstudio’. Een nieuwe naam, een gerestyled logo en een nieuwe locatie, maar dezelfde persoonlijke benadering en kwalitatief hoogstaande mondzorg die u van ons gewend bent. Een prettige sfeer waar niets moet en waar de tijd wordt genomen om te streven naar hoog kwalitatieve mondzorg waar u zich prettig bij voelt. Omdat we als volledig team verhuizen, behoudt u gewoon uw eigen tandarts.

U kunt in onze nieuwe praktijk terecht voor algemene tandheelkundige behandelingen zoals; controles, het behandelen gaatjes, kindertandheelkunde en mondhygiëne behandelingen. Daarnaast bieden wij ook esthetische behandelingen aan zoals facings, aligners en injectables (uniek in Maarssen)!

In onze moderne tandartspraktijk in Maarssen staat een team van professionals voor u klaar om u de zorg te bieden die u verdient! Wij hebben naast affiniteit met esthetiek ook affiniteit met het behandelen van angstpatiënten en het behandelen van kinderen.

Aanmelden
De praktijk is nog niet geopend, maar u kunt zich nu al aanmelden als patiënt

De inschrijving wordt dan opgeslagen en onze receptionisten zullen contact met u opnemen om een intake afspraak met u in te plannen in de nieuwe praktijk. Ook kinderen zijn van harte welkom!